Wie zijn wij?

bos linkWij zijn als Silent Disco Box een onderdeel van BOS Event Support dat zich specifiek met silent disco bezig houdt. BOS investeerde ruim 10 jaar geleden voor het eerst in Silent Disco apparatuur. Hiermee waren we een van de eerste in Nederland. Tegenwoordig werken wij met eigen ontworpen apparatuur, die specifiek voor onze toepassingen gemaakt wordt. Met onze hoofdtelefoons hebben we al vele shows en evenementen verzorgd. Zo mogen wij referenties als; Defqon.1, Mysteryland, Miljonairfair en Kinderhulp Monkey Run op onze naam zetten.

Compleet concept

Als onderdeel van BOS Event Support kunnen wij u natuurlijk ook een volledige verzorging van uw concept/evenement aanbieden. Zo deden wij dit al voor Blackberry, Unilever, diverse gemeentes en tal van andere opdrachtgevers. Neem gerust eens contact op voor vrijblijvende informatie.

Partner worden?

Wilt u uw eigen act of concept aanbieden met Silent Disco apparatuur zonder hier zelf in te investeren? Word Partner! Geniet van een korting en vele andere voordelen. Is uw interesse gewekt? Neem gerust contact op voor de details.

Specials

Naast de losse verhuur bieden wij ook enkele leuke en verrassende concepten aan. Kijkt u gerust eens naar ons uitgebreide aanbod.

Zelf aanschaffen?

Bent u geïnteresseerd in uw eigen Silent Disco apparatuur? Dan bent u aan het goede adres. De door BOS ontwikkelde HD820 draadloze hoofdtelefoon is uitermate geschikt is voor Silent Disco toepassingen. Klik hier voor meer informatie op onze Stilledisco.info website of neem contact op.

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3